Alles wat je moet weten over de Kingsmith WalkingPad!

  • Geplaatst op
  • 0
Alles wat je moet weten over de Kingsmith WalkingPad!

Comfortabel thuis sporten met de KingSmith loopbanden en hardloopbanden

Thuissporten is steeds belangrijker!

Fit blijven willen we natuurlijk allemaal, maar met een druk leven heb je niet altijd gelegenheid om naar de sportschool te gaan. Voor werktijd, tijdens lunch of juist net erna: thuissporten wint steeds meer aan populariteit. Daarom is TechPunt sinds 2 jaar distributeur van KingSmith WalkingPad, een hoogwaardige leverancier van (hard)loopbanden en fitnesstoestellen!

KingSmith WalkingPad

Het merk WalkingPad werd in 2015 opgericht door twee voormalig studenten aan de Universiteit van Wetenschap en Technologie in China. Nu, negen jaar later, hebben ze met de WalkingPad de thuissportmarkt veroverd. De WalkingPad loop- en hardloopbanden zijn compact, ruimtebesparend en betaalbaar. Ideaal als je overdag weinig tijd hebt of wanneer je geen extra kamer bezit voor een vaste loopband. 

Loopband of hardloopband? Dit is het verschil

Op het eerste gezicht hebben de loop- en hardloopband veel van elkaar weg en vaak ook hetzelfde doel: bewegen. Maar als je inzoomt zijn er behoorlijk wat verschillen. Zo is het verschil in afmeting duidelijk aanwezig: de loopband is een stuk kleiner, korter en dunner in vergelijking met de hardloopband. De hardloopband heeft daarbij een hoger snelheidsbereik, de mogelijkheid tot een helling en maakt meer geluid.

 

 

Alle voordelen van de loop- en hardloopbanden van KingSmith op een rij

  • Compact in de opslag: makkelijk opvouwbaar na gebruik.
  • Veiligheid: zonder verkeer en glad of onverhard wegdek kun je ongestoord wandelen of hardlopen.
  • Handige bediening: via meegeleverd scherm, afstandsbediening óf KS Fit-app.
  • Handige trainingsschema’s: via de KS Fit-app houd je al je gegevens bij en train je via je persoonlijke trainingsprogramma.
  • Een uitkomst voor gevoelige gewrichten: de impact van het oppervlak van een loopband is minder dan op een normale ondergrond.
  • Betaalbaar: met een loopband van KingSmith ben je voor een betaalbaar bedrag in het bezit van een kwalitatief hoogstaande band.

 

Loopbanden van KingSmith WalkingPad

WalkingPad A1 Pro

Overal gemakkelijk thuis trainen? Het kan met de WalkingPad A1 Pro! Deze loopband is uitgerust met een LED-scherm waar je de tijd, snelheid, afstand, calorieën en stappen kunt zien. De snelheid is instelbaar van 0,6 tot 6 kilometer per uur en je bedient de A1 Pro via de meegeleverde afstandsbediening of via je smartphone. Deze fraaie loopband, in zwart en gemaakt van aluminium, heeft zelfs een Duitse IF Design Award en een Red Dot award gewonnen! Ook kun je via de trainingsapp verschillende workouts volgen die het beste bij je doelstellingen passen.

Voor recensies over de A1 Pro loopband kun je onder meer terecht op:

 

WalkingPad C2

Slecht weer of geen zin om je huis te verlaten? Met de C2 kom je ook binnen aan je beweging toe! Deze loopband neemt na het invouwen slechts een oppervlakte in van 0,5 m2. Ideaal voor iedereen met weinig ruimte. De snelheid is instelbaar van 0,6 tot 6 kilometer per uur. Op het LED-display bekijk je de snelheid, tijd, afstand, calorieën en de stappen. Ook kun je via de trainingsapp verschillende workouts volgen die het beste bij je doelstellingen passen.

Recensies lezen over de C2 loopband? Je vindt ze hier:

 

Het verschil tussen de  A1 Pro en de C2

Het verschil met de A1 Pro? De C2 is iets smaller en voelt wat dunner aan, maar is een stuk goedkoper. De A1 Pro is dus hoger in de prijs, maar heeft een hogere maximale belasting (voor zwaardere personen) en een hoger vermogen.



Hardloopbanden van KingSmith WalkingPad

WalkingPad R1 Pro

Loop je liever thuis of zonder pottenkijkers? Het kan met de R1 Pro. Deze hardloopband van KingSmith WalkingPad is zeer compact en makkelijk op te bergen. Door de zwenkwielen verplaats je ‘m bovendien zonder moeite van de ene naar de andere kamer. Je gebruikt de maximale wandelsnelheid van 6 km/u of maximaal 10 km/u voor hardlopen. Je bedient de R1 Pro via een besturing die werkt via een sensor en het loopritme automatisch aanpast, of via de afstandsbediening of smartphone. Ook kun je via de trainingsapp verschillende workouts volgen die het beste bij je doelstellingen passen.

Reviews over de R1 Pro:

 

WalkingPad R2

Goed of slecht weer: met de R2 gaat je training altijd door! Deze hardloopband heeft een snelheid tussen 0,5 en 12 km/u en is in opgevouwen stand slechts 16,1 cm hoog, waardoor je de band eenvoudig onder je bed of bank schuift. Uitgevouwen is de R2 maar liefst 120 cm lang en 61 cm breed. Dit geeft je een echte wandel-, jog- of hardloopervaring. Bedienen doe je via de afstandsbediening of de KS Fit-app. Op de app leg je eenvoudig alle statistieken vast. Verder beschikt de R2 over ‘Smart Foot-Sensing Control’: dit systeem registreert waar je loopt en past daar het tempo op aan. Ook kun je via de trainingsapp verschillende workouts volgen die het beste bij je doelstellingen passen.

Reviews over de R2:

 

Het verschil tussen de R1 Pro en de R2

De R2 heeft een helderder scherm en beschikt naast het pedaal over een antislipontwerp, wat helpt bij het afremmen. Verder heeft de R2 leuningen van staal, in plaats van het aluminium op de R1, beschikt het over een grotere opberg box in de leuning én ziet het complete design er nét wat meer premium uit.

 

WalkingPad X21

Extreem weinig ruimte? Maak het jezelf makkelijk met de X21. Dit is de eerste loopband ter wereld met Double-fold technologie. Hiermee klap je de loopband in twee delen in en zet je ‘m weer rechtop als dat moet. De X21 is verder voorzien van een handige smartphonehouder. De snelheid stel je in tussen de 1-12 km/u en via het LED-display met NFC connectiviteit met ingebouwde sensoren in de armsteun deel je gegevens direct met je smartphone. Deze gegevens vind je later terug in de KS Fit-app.

De recensies van de X21 hardloopband:

 

Hardloopband van KingSmith WalkingPad mét een helling

WalkingPad K15

Met de WalkingPad K15 haal je een premium hardloopband in huis. Deze band heeft een unieke composiet plank, stel je in naar een snelheid tot 15 km/u en een hellingshoek tot 4%. Ondanks het enorme vermogen van 918 Watt blijft de band onder de 60 decibel, waar je buren blij mee zullen zijn. De band is geschikt voor personen tot 110 kilo en is maar liefst 120 cm lang en 48 cm breed. De K15 beschikt over NFC-ondersteuning en verbind je met je mobiel waarmee je verschillende trainingsprogramma’s instelt. Op het heldere LED-scherm zie je de snelheid, afstand, het aantal stappen en de verbrande calorieën. De KS Fit-app legt vervolgens alle gegevens vast én helpt je stap voor stap om dichter bij je doelen te komen.

 

Lig je liever? Gebruik de KingSmith Roeimachine!

Slimme Inklapbare Roeitrainer

Ben je op zoek naar een levensechte roei-ervaring aan huis? Haal de KingSmith inklapbare roeimachine in huis! Deze roeimachine werkt via een simulatie volgens de weerstand van echt water. Om het af te maken zorgt deze machine voor ondersteunende, meditatieve geluiden om je mentale gezondheid te trainen terwijl je roeit. De roeimachine is dankzij de verstelbare voetstrip geschikt voor elke lengte. Na het gebruik vouw je de machine in drie handelingen weer op en neemt het slechts 0,36 m2 in beslag. Via de transportwielen verplaats je de machine ook nog eens makkelijk overal naartoe. Via de KS Fit-app houd je alle statistieken bij: snelheid, afstand, trainingstijd, roeibewegingen én verbrande calorieën. Al deze statistieken zie je ook terug in het LCD-scherm en via een analyse in de KS Fit-app ontvang je zelfs gepersonaliseerde trainingssessies. Deze analyses kun je, voor een volledige workout, zelfs combineren met de data van de loop- en hardloopbanden van KingSmith.

Weten hoe goed deze roeimachine is? Lees de reviews op:

 

Accessoires

Wil je nog meer uit je trainingen halen? Bekijk dan één van deze passende accessoires.

KingSmith WalkingPad Zit-Sta Bureau

Hard werken én gezond blijven op hetzelfde moment? Het kan met de Standing desk van KingSmith. Met dit bureau kun je zittend óf juist staand werken, of je gaat nog een stap verder en combineert het met de WalkingPad A1 Pro of WalkingPad C2. Je stelt de Standing desk eenvoudig op jouw perfecte hoogte via één van de vier standaard ingestelde hoogtes.

Handrail voor de Xiaomi WalkingPad A1 Pro

De A1 Pro Handrail is een loopbandleuning voor extra ondersteuning tijdens het wandelen op de A1 Pro of C2. Opbergen is eenvoudig: je vouwt de leuning op in dezelfde vorm als loopband.

KingSmith WalkingPad Siliconenolie

Om de band van je KingSmith WalkingPad soepel te laten lopen, is het slim om elke twee tot drie maanden siliconenolie aan te brengen. Klap de loopband omhoog en breng de olie aan in het midden achter de mat. Dit vermindert slijtage en verlengt de levensduur van het apparaat.

KingSmith WalkingPad Anti-slipmat

Een loopband zorgt soms voor behoorlijk wat geluid, niet alleen voor jezelf maar ook voor je buren. De anti-slip mat absorbeert geluid en zorgt voor meer grip. Daarnaast beschermt het de vloer en verlengt het de levensduur van je loop- of hardloopband.

 

Ook handig tijdens werk(tijd)

Het grote voordeel van de loop- en hardloopbanden is het gebruik aan huis. Je hoeft er de deur niet meer voor uit. Heb je een belangrijke (bel)afspraak of moet je een webinar of online presentatie bijwonen? Het kan allemaal vanaf de band! Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan met een standing desk aan de voorkant van de band, waarmee je kunt blijven werken terwijl je aan het wandelen bent. Zo blijf je in beweging tijdens werktijd, zonder dat je de deur uit hoeft. Dat is nog eens efficiënt werken!

 

Bestel je Xiaomi KingSmith WalkingPad producten bij TechPunt! Op werkdagen voor 20.00u besteld = de volgende werkdag in huis.

 

Gebruik nu de kortingscode KINGSMITH voor €50 korting op de eerste KingSmith bestelling!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »