Profiteer mee van het Mi Fan Festival 2024 bij TechPunt!

  • Geplaatst op
  • 0
Profiteer mee van het Mi Fan Festival 2024 bij TechPunt!

XIAOMI FAN FESTIVAL X TECHPUNT 2024

Ook dit jaar organiseert TechPunt in samenwerking met Xiaomi Nederland het Xiaomi Mi Fan Festival! Een jaarlijks terugkerend festival waar elke Xiaomi fan reikhalzend naar uitkijkt.

Xiaomi heeft het Xiaomi Fan Festival (XFF) in het leven geroepen voor de Xiaomi Fans Community, een wereldwijd groeiende gemeenschap van Xiaomi fans dat zeer actief betrokken is bij het merk. Elk jaar wordt het XFF gevierd rond 6 april, ter ere van de oprichting van Xiaomi op 6 april 2010.

Dit jaar starten TechPunt en Xiaomi Nederland op 2 april met het Mi Fan Festival, dat uiteindelijk tot 10 april duurt. We starten met 6 populaire producten die te koop staan met nog nooit vertoonde kortingsprijzen. Zo koop je de M365 Lite Scooter voor slechts €259.95, een ideaal vervoersmiddel voor de zomer! Alle kortingsproducten vind je op deze categoriepagina.

Op 6 april voegen wij nog eens 6 extra topitems toe aan de XFF week. Een hint alvast: de nieuwste computermonitor zal in de korting komen! Na 7 dagen van kortingspret sluiten wij op 10 april het Mi Fan Festival af met nog één laatste dag om van de kortingsprijzen te profiteren.

Wees er snel bij, want OP = OP!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »