Welkom bij de Yeelight huistour!

  • Geplaatst op
  • Door Patrick Oosterbroek
  • 0
Welkom bij de Yeelight huistour!

Wij nemen je graag mee door jouw eigen huis! Want ook bij jou kan alles volautomatisch en energiezuinig belicht worden, ideaal voor de donkere maanden. Van de voordeur tot in de slaapkamer, er is altijd een slimme manier om er voor te zorgen dat jij niet in het donker komt te zitten. Naast de belichting die de Yeelight producten geven, kun je er ook nog voor zorgen dat jouw huis een stuk duurzamer wordt!

Yeelight is een van de grootste namen als het aankomt op slimme verlichting. Met uitgebreide integratiemogelijkheden in bijvoorbeeld Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Homekit en nog veel meer andere systemen, zijn de Yeelight producten breed inzetbaar in ieder huishouden of bedrijf. Met Yeelight heb je altijd een duurzame oplossing voor een slim verlichte ruimte!

(1) Bij binnenkomst tref je in de gang het witte, maar warme licht van een van onze ceiling lights. Je hebt keuze uit diverse ceiling lights zoals de Xiaomi Yeelight Ceiling Light Mini, Ceiling Light Arwen 450S, Ceiling Light Arwen 550S of de Yeelight Ultra Slim Smart Ceiling Light. Naast de ontvangsthal, kun je deze lampen natuurlijk voor elke ruimte gebruiken, omdat je via de Yeelight App de lamp qua felheid en kleurindex zelf kunt instellen. Wil je ze liever toch handmatig bedienen? De Yeelight Ceiling Lights zijn ook met een afstandsbediening of de Yeelight Smart Dimmer te bedienen.

Yeelight gang

(2) Eenmaal in de woonkamer aangekomen schijnen de sfeervolle Yeelight GU10 LED Smart Bulbs je al toe. Dit doen ze in een kleur naar eigen keuze, aangezien deze slimme lampen in te stellen zijn in 16 miljoen verschillende kleuren! De GU10 lampen zijn erg makkelijk in de fitting te schroeven en zijn uit de verpakking direct klaar voor gebruik. Even koppelen met de app en je kunt opties als helderheid, kleur, timers en nog veel meer instellen naar eigen wens. Het is zelfs mogelijk om meerdere Yeelight GU10 lampen met elkaar te koppelen en synchroon in gebruik te nemen. Ook bestaande lampen die nu alleen nog met een knopje te bedienen zijn, kun je slim en op afstand bestuurbaar maken met de Yeelight W3 of de Yeelight W4 Lite . Deze schroef je gemakkelijk in de bestaande fitting en voeg je toe aan de app. De lampen zijn er in wit licht of kleurenlicht te verkrijgen!

Heb je een bepaald schilderij dat je mooi wilt uitlichten, of vind je dat jouw keuken wat extra licht kan gebruiken? Dan is de Yeelight Mesh Spotlight M2 een absolute must-have. De stijlvolle Spotlight is mooi weg te werken, waardoor hij niet opvalt, maar wel het licht geeft dat je nodig hebt. Sluit je hem aan op de Yeelight Bluetooth Mesh Gateway dan kun je er maar liefst 100 koppelen en tegelijkertijd bedienen. Wil je een grotere ruimte verlichten, dan is de Yeelight Downlight M2 een uitstekende keuze. Deze beschikt namelijk over een grotere stralingshoek van ruim 75 graden!

Yeelight woonkamer

Wanneer je ’s avonds alles afgesloten hebt wil je graag veilig de trap naar boven op kunnen. Dat kan met de Yeelight Sensor Motion Nightlight, of als je een stopcontact in de buurt hebt, met de Yeelight Plug-in Sensor Nightlight. De eerstgenoemde Motion Nightlight kun je in een enkele stap via Bluetooth connecten met de Yeelight app of met de Mi Home app. Daarin pas je de instellingen naar wens aan, waardoor de lamp dankzij de ingebouwde bewegingssensoren aan- en uit gaat wanneer jij dat wilt. Zelfs de kleurtemperatuur kun je bepalen! De Plug-in Nightlight werkt net iets anders, maar is ook heel simpel via de app aan- en uit te zetten. Dankzij de ingebouwde sensor schakelt het lampje naar auto-modus zodra de omgeving donker wordt. Hierdoor haal je met deze producten een ontzettend duurzaam alternatief voor een gewone lamp in huis.

(3) In de slaapkamer aangekomen kun je jezelf laten begroeten door de sfeervolle Yeelight Candela, Yeelight Bedside lamp D2 of de prachtige Yeelight Staria Bedside Lamp Pro. Al deze lampen zijn op afstand te bedienen en hebben een warm geel licht waardoor je geen felle kleuren in je ogen krijgt voor het slapen gaan. Zo ga je altijd met een rustig en comfortabel gevoel je bed in waarna je de lampen via jouw telefoon, via spraak of gewoon via een knopje uitzet. Wederom zijn ook deze lampen zeer duurzaam in gebruik te nemen. Wil je liever nog even licht voordat je in slaap valt, dan stel je eenvoudig via de Yeelight app of de Mi Home app een timer in voor de lampen. Zo kan je met een prettig warm licht in slaap vallen, waarna de lamp zichzelf uit zal schakelen.

Yeelight Slaapkamer

(4) Moet je elke ochtend vroeg op voor werk of ben je gewoon een vroege vogel? Dan zal het buiten ongetwijfeld nog donker zijn. De Yeelight Motion Sensor Closet Light en de Yeelight Kastverlichting maken het mogelijk ondanks dat het donker is jouw weg in de kledingkast of lades te vinden. Ook deze lamp is ontworpen om een sfeervol licht te werpen op de kleding of producten die je uit de kast nodig hebt. Met een 3M sticker plak je waar je hem maar wilt in elke kast. Het lampje zelf heeft een krachtige bewegingssensor gecombineerd met een omgevingssensor. Hierdoor gaat die altijd direct aan zodra jij de kast opent, en om hem duurzaam te houden gaat de lamp vanzelf uit na 20 seconde inactiviteit. Naast de kledingkast, kun je de Yeelight Motion Sensor Closet Light natuurlijk voor elke kast gebruiken waar het nodig is, zoals ook de voorraadkast. De Closet Light is natuurlijk ook uitermate geschikt om lades te verlichten. De Yeelight Al deze simpele slimme vervangingen van jouw bestaande lampen zorgen toch al gauw voor een flinke besparing op jouw energierekening!

Yeelight kast en meer

Hou je wel van een feestje, of wil je juist de perfecte sfeer creëren in jouw game- woon- of slaapkamer? Dan zijn de Yeelight LED Lightstrip Pro of de Yeelight Smart LED Light Panels een onmisbare gadget voor jou! Met een standaard lengte van twee meter kun je hem overal mooi op of achter plakken. Met deze ledstrip heb je keuze uit maar liefst 16 miljoen kleuren die je ook nog eens in felheid kunt instellen. De Yeelight Led Lightstrip is zelfs uit te breiden tot 10 meter met de Yeelight LED Lightstrip Pro Extension 1m en de Yeelight Smart LED Light Panels zijn met 3 extra panelen ook uit te breiden met de Yeelight Smart LED Light Panels Extension. Zo maak je van elke keet, kroeg of andere ruimte een prachtige sfeervolle omgeving. Via de Yeelight app heb je een breed scala aan opties om in te stellen. Zo heb je voorgeprogrammeerde verlichting in de sfeer die jij nodig hebt. Wist je dat de Lightstrip zelfs op films of muziek kan reageren door constant van kleur te veranderen met de tonen mee? Zo heb je jouw thuisdisco altijd binnen handbereik!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.