Unieke winactie en deals bij Xiaomi Fan Festival 2023!

  • Geplaatst op
  • 5
Unieke winactie en deals bij Xiaomi Fan Festival 2023!

XIAOMI FAN FESTIVAL X TECHPUNT

Op 6 april is het langverwachte evenement weer terug van weggeweest, het Xiaomi Fan Festival!

Nadat we vorig jaar hebben moeten overslaan, is dit jaar TechPunt in samenwerking met Xiaomi weer van de partij voor de leukste aanbiedingen en een grote winactie.

Het Xiaomi Fan Festival is in het leven geroepen voor de Xiaomi Fans Community, een wereldwijd groeiende gemeenschap dat zeer actief betrokken is bij het merk. Tijdens dit festival worden er verschillende producten in de promotie aangeboden en dit jaar kunnen wij hier bij TechPunt dus een unieke winactie aan toevoegen via Instagram!

Nu horen we je natuurlijk al denken, wat gaat er concreet gebeuren bij TechPunt tijdens dit festival? Geen zorgen, op deze blogpagina geven we je hier graag een overzicht van!

Allereerst zullen wij maar liefst tien dagen lang, elke dag een nieuw product aanbieden met uiteraard een zeer aantrekkelijke kortingsprijs. Deze actie begint op vrijdag 7 april en eindigt op zondag 16 april. Maandag 17 april geven wij je ook nog de gelegenheid om deze producten te kopen als afsluiter!

Hoe kom je erachter welk product er in de korting is gekomen op deze dagen? Hiervoor kun je onze Instagram pagina voor in de gaten houden! Elke ochtend zullen wij een post plaatsen met daarop de dagelijkse aanbieding.

Let wel, wees er snel bij, want de voorraden zijn beperkt!

Winactie

Bovenop deze kortingsacties hebben we dit jaar ook nog iets nieuws, de TECHPUNT winactie via Instagram met prijzen zoals de Xiaomi Mi TV P1 55 inch, Xiaomi Mi Scooter 3 Grijs en maar liefst 5x een Xiaomi Mi Air Compressor 1S!

Wat moet je doen om kans te maken op deze producten? Op 6 april lanceren wij de Instagram post met onze winactie. Volg onze Instagram pagina en tag 2 vrienden in de reactie en je maakt al kans op deze geweldige prijzen!

Deze winactie loopt eveneens tot maandag 17 april. Vrijdag 21 april zullen wij via Instagram de winnaar bekend maken.

Kortom, houdt onze social media pagina’s in de gaten deze dagen en geniet ook van hoge kortingen en leuke winacties!

 

Reacties

  1. Peter Peter

    Er staat donderdag 7 april in jullie bericht, maar dat moet vast vrijdag 7 april zijn.

  2. Kees de Vries Kees de Vries

    Geweldige actie, alleen dat delen met vrienden vindt ik raar en ga ik ook niet doen?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »