Xiaomi 70mai lanceert 's werelds eerste 360° dashcam!

  • Geplaatst op
  • 0
Xiaomi 70mai lanceert 's werelds eerste 360° dashcam!

Vandaag wordt de 70Mai Dash Cam Omni gelanceerd in Europa!

Wij bij TechPunt kunnen met trots zeggen dat wij deze als eerste in Nederland kunnen gaan verkopen. Dit doen wij ook nog eens met onze laagsteprijsgarantie, dus mis het niet!

Naast het feit dat de 70Mai Dash Cam Omni net als andere moderne dashcams een lijst met mooie specificaties heeft, beschikt hij over een aantal bijzondere functies.

Allereerst heeft de dashcam een bijzonder uiterlijk met een roterende bovenkant die ervoor zorgt dat hij een 360° gezichtsveld heeft. Hierdoor zorgt één dashcam ervoor dat jouw volledige auto beveiligd is! Het onderste gedeelte van de dashcam heeft een 1,2 inch IPS scherm en een aantal knoppen waardoor hij makkelijk te bedienen is. Echter is dit niet de enige manier om de 70Mai Dash Cam Omni te bedienen.

Deze slimme dashcam is namelijk te bedienen met zowel de 70Mai app als een geavanceerde smart voice control. Met de 70Mai app is het mogelijk om beelden terug te kijken en jouw instellingen te personaliseren. Met de voice control is het mogelijk om de dashcam te laten weten dat hij een bepaalde kant moet filmen of in geval van nood een video moet maken. Ook zijn er een aantal commando's waarmee je zelfs een korte vlog of een selfie kan maken!

Een laatste bijzondere eigenschap van de 70Mai Dash Cam Omni zijn de extra functies die beschikbaar worden wanneer hij aangesloten is op een hardwire kit. Wij hebben twee verschillende hardwire kits voor de Dash Cam Omni in ons assortiment die ervoor zorgen dat jouw dashcam nóg handiger en slimmer wordt. 

Zo hebben wij de 70mai Hardwire Kit UP03. Deze kit zorgt voor een 24-uurs parkeerbewaking, waarin de bewegingsdetectie van de dashcam gevaren kan herkennen. Zo wordt de camera geactiveerd om een clip op te nemen wanneer er verdachte activiteit is rond je geparkeerde auto. Ook zorgt deze hardwire kit ervoor dat je dashcam automatische wisselt tussen parkeerbewaking en normale opname én maakt hij time-lapse beelden mogelijk.

Speciaal voor de lancering van de 70Mai Dash Cam Omni is er nu ook de 70Mai 4G Hardwire Kit UP04 (wordt later nog gelanceerd). Deze hardwire kit brengt dezelfde functies met zich mee als de eerdergenoemde kit, maar hij voegt hier nog wat aan toe. Zo zorgt deze kit ervoor dat je in real-time kan kijken wat er rondom jouw auto gebeurd. Ook kan het parkeerbewakingssysteem je via de 70Mai App waarschuwen bij een verdachte gebeurtenis of aanrijding. Een andere handige functie is "vind mijn auto", waardoor het mogelijk is om via de 70Mai app precies te zien waar jouw auto staat. Dit is natuurlijk super handig voor in een grote stad of parkeergarage! Dankzij de 4G connectiviteit maakt het niet uit waar je bent, deze functies zijn altijd te gebruiken.

Ben je geïnteresseerd in deze gloednieuwe 70Mai dashcam? Bestel hem dan hier!

Twijfel jij of een dashcam iets voor jou is? Hieronder hebben wij de voordelen van een (70Mai) dashcam op een rijtje staan!

- Bewijsmateriaal bij een ongeluk: Een dashcam kan cruciaal bewijs leveren bij een ongeluk. Het kan helpen bepalen wie de schuldige was en bewijs leveren van wat er is gebeurd, wat nuttig kan zijn voor verzekeringsclaims of juridische procedures.

- Bescherming tegen verzekeringsfraude: Helaas komt verzekeringsfraude vaak voor. Dashcams kunnen je beschermen tegen frauduleuze claims door bewijs te leveren van wat er werkelijk is gebeurd.

- Diefstal voorkomen: Dashcams kunnen fungeren als een afschrikmiddel tegen diefstal en vandalisme. Sommige modellen hebben een parkeermodus die verdachte activiteiten rondom jouw auto kan opnemen terwijl hij geparkeerd staat.

- Het opnemen van je road trips: Als je graag op reis gaat of spontane ritjes maakt, kan een dashcam de prachtige routes die je neemt en de herinneringen die je maakt vastleggen.

- Het controleren van je rijgedrag: Sommige dashcams hebben ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) en bieden functies zoals lane departure warnings en forward collision warnings die je kunnen om gevaarlijke situaties te voorkomen. 

In het algemeen kan een dashcam zorgen voor meer zekerheid, veiligheid en bescherming voor weggebruikers.

Reacties

  1. TechPunt TechPunt

    Deze is al verkrijgbaar via https://www.techpunt.nl/nl/xiaomi-70mai-dash-cam-omni.html!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »