De verschillende ventilatoren te koop bij TechPunt.nl!

  • Geplaatst op
  • 0
De verschillende ventilatoren te koop bij TechPunt.nl!

Met de zomer van 2022 in opkomst merken wij dat de vraag naar ventilatoren ook weer begint te komen. Gelukkig ben je daarvoor bij TechPunt.nl aan het goede adres!

Met het warme weer is niets lekkerder dan een fris briesje dat door het kantoor of je slaapkamer waait. De ventilatoren van TechPunt zorgen er niet alleen voor dat je een koele zomer tegemoet gaat, maar voorzien je ook van de nodige gemak! De ventilatoren van Xiaomi zijn op afstand bedienbaar via de app, hebben verschillende standen en werken ongelofelijk stil. Door de ingebouwde accu heb je ook de unieke mogelijkheid om de ventilator met je mee te nemen door het hele huis!

 

Welke voordelen bieden de Xiaomi ventilatoren?

Wij bieden verschillende Xiaomi Standing Fans aan met elk verschillende eigenschappen. Afhankelijk van deze eigenschappen kun je de meest geschikte exemplaar uitkiezen dat jou voorziet in je behoeften!

Wat zijn de voordelen van de Xiaomi ventilatoren?

  • Vrijwel alle Standing Fans van Xiaomi werken op een interne accu, waardoor je geen ongemak hebt van snoeren in je woonkamer, kantoor of slaapkamer.               

Niets vervelender wanneer je eindelijk een ventilator hebt gekocht voor tijdens het warme weer, maar je bij het plaatsen hiervan, weer net geen stopcontact beschikbaar hebt! Gelukkig hebben alle Standing Fans van Xiaomi, met uitzondering van de Mi Standing Fan 2 Lite, een interne accu! Zo zet je de ventilator overal in huis neer, op elke gewenste plek.

  • Een belangrijke eigenschap van de Xiaomi ventilatoren is het lage geluidsniveau. Dit onderscheidt de Xiaomi fans daadwerkelijk van de concurrentie!       

Vooral wanneer de ventilator in de slaapkamer of kantoor staat is het zoemende geluid een irritante bijkomstigheid. Gelukkig hebben ze hier bij Xiaomi aan gedacht en kun je dankzij het lage geluidsniveau van de ventilator rustig doorwerken of slapen! Zo heeft de Mi Standing Fan 3 een geluidsniveau van slechts 28.6 decibel en de Standing Fan Pro maar 26.6 decibel. Dit geeft minder geluid dan gefluister in een bibliotheek!

  • Om je van extra luxe te voorzien, kan je de ventilatoren met de app bedienen.

De Xiaomi Standing Fans zijn allen via de Xiaomi Mi Home App te bedienen, waardoor je niet telkens van de bank af hoeft te komen om de ventilator aan te zetten, de stand te veranderen of uit te zetten. Dit is gelukkig allemaal verleden tijd door de eenvoudige bediening via de app! Je koppelt de ventilatoren ook aan andere domotica apparaten, om ze automatisch te laten draaien als de temperatuur te hoog wordt in huis bijvoorbeeld.

 

Welke verschillende ventilatoren bieden wij aan?

Zoals gezegd bieden wij verschillende modellen aan, met verschillende mogelijkheden. Het kan hier door soms wel lastig zijn om een keuze te maken. Hierbij helpen wij je graag!

Allereerst bieden wij de Mi Smart Standing Fan 2 Lite aan, het instapmodel. Qua formaat en prijs is deze het kleinste, desondanks beschikt hij over 7 bladen en een dynamische kalibrerende stille motor van slechts 26.6 decibel. Enig nadeel aan dit model is dat deze geen interne accu heeft, maar via het netsnoer aangesloten moet worden.

Het tweede model, de Mi Smart Standing Fan Pro, is het krachtigste model van deze serie. Het kan krachtige windvlagen tot wel 14 meter ver produceren. Daarnaast is deze ventilator erg flexibel en beschikt de Standing Fan Pro over 4 draaihoeken, 100 windsnelheden, een interne accu en kan hij ook 90 graden verticaal kantelen!

De SmartMi Standing Fan 2S is ook draadloos te gebruiken, een enorm voordeel! Dankzij de draaihoek van 30 tot 120 graden en de vier verschillende windniveaus koel je alle delen van de kamer evenredig af. Het strakke design zorgt er daarnaast voor dat je deze ventilator in elke woning of kantoor kunt plaatsen!

Het topmodel van de Xiaomi ventilatoren is de SmartMi Standing Fan 3. Deze is uitgerust met een DC-borstelmotor, 7 bladen, vier verschillend instelbare draaihoeken en bovenal met een ultra laag geluidsniveau van 28.6 decibel! Dit in combinatie met de interne accu zorgt ervoor dat de Standing Fan 3 uitermate geschikt is voor elk interieur. Met maar liefst 34 beoordelingen met een 9.9 gemiddeld is dit ook nog eens de best beoordeelde ventilator van onze website!

Hieronder hebben wij de belangrijkste verschillen per model overzichtelijk weergegeven:

 

Uitgelicht: De  Xiaomi SmartMi Standing Fan 3

Gezien de vele reviews over de SmartMi Standing Fan 3 is het niet enkel ons opgevallen dat deze Standing Fan het topmodel is van de SmartMi serie. In de review van PCMag worden alle gemakken die de Standing Fan 3 te bieden heeft overzichtelijk beschreven. PCMAG roemt het lage geluidsniveau van 28.6 decibel, het gewicht van slechts 3.5 kg, de vele verschillende standen en het feit dat de Standing fan 3 draadloos is! De Standing Fan 3 wordt daarom in deze review samengevat als een ventilator met een hoog gebruiksgemak voor een lage prijs!

 

Bestel jouw Standing Fan vandaag nog!

Wil jij ook graag het gemak ervaren dat de Xiaomi Standing Fans te bieden hebben? Kijk dan snel op de volgende pagina en bestel het exemplaar dat voor jou het meest geschikt is! Wij van TechPunt.nl bieden alle modellen van de Xiaomi ventilatoren aan, tegen gegarandeerd de laagste prijs in Nederland en België!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »