XiaomiProducts.nl – een nieuwe website!

 • Geplaatst op
 • 3
XiaomiProducts.nl – een nieuwe website!

XiaomiProducts.nl – een nieuwe website!

Onze terugkerende klanten hebben het ongetwijfeld al gemerkt, de website van XiaomiProducts is vernieuwd en verbeterd! Wij zetten ons altijd in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten, hoe kan dit beter dan met een vernieuwde website? Dachten wij!

Wat is er verbeterd aan www.XiaomiProducts.nl?

 • De snelheid. Een verbeterde snelheid draagt bij aan een fijne winkelervaring. Op de website van GTMetrix (een tool om websitesnelheid te meten) scoorden wij voorheen een F – redelijk dus. Na de websiteoptimalisatie scoren wij een B! Stukken beter en dat is direct merkbaar ook!
  Wat betekent dit voor jou? Sneller navigeren door de website, sneller informatie opzoeken over onze producten, sneller bestellen en dus eerder gebruik maken van jouw nieuwe
  Xiaomi Mi Band 3! Of toch liever een Xiaomi Mi Band 2?
 • Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. De nieuwe website is beter ingericht voor mobiel verkeer. het bestelproces is daardoor vereenvoudigd en het overzicht is stukken beter nu. XiaomiProducts was voornamelijk goed te gebruiken op desktop. 2018 is het eerste jaar dat men meer via mobiel gebruik maakte van het internet dan via desktop. Bij XiaomiProducts kunnen we natuurlijk niet achterblijven. Onze website is inmiddels ook ingericht voor mobiel verkeer!
 • Meer keuze bij verzenden. Hierdoor is het eenvoudiger om een keuze te kunnen maken tussen twee verzendmethodes. Heb je het product liever goedkoop verzonden met briefpost of betaal je wat extra voor verzending met Track & Trace code. De keuze is aan jou!
 • Lagere betaalkosten. De betaalkosten voor mensen die niet met iDEAL betalen, zijn verlaagd. Dit geldt bijvoorbeeld voor de afrekenmethode creditcards. Ook is het nu mogelijk om direct in het afrekenproces te zien hoeveel de betaalkosten zijn, opgesomd per betaalmethode. 
 • Specificaties van producten. Dit is vooral handig voor diegenen die het fijn vinden om te vergelijken voordat ze overgaan tot aankoop. Herken je dit? Wij zelf wel, wij vergelijken eigenlijk áltijd voordat we overgaan tot aankoop.
 • Eenvoudig resultaten filteren. In het categorieënoverzicht vind je een prijsbalk en merkselectie. Perfect om te filteren wanneer je eigenlijk al weet voor welk merk je gaat, ook handig om in één overzicht te zien welke producten er in welke prijsklasse vallen.
 • Productbundels. Op onze nieuwe website hebben wij productbundels geïntroduceerd. Wat houdt dit in? Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een camera: je kunt nu eenvoudig een accessoiresset bijbestellen. Hierbij zit ook altijd een kortingspercentage inbegrepen, zodat de totaalset goedkoper wordt.
 • Zoeken binnen de website. Eigenlijk ook een onmisbare functie! Je kunt nu zoeken naar alle producten in de website, wat navigeren veel eenvoudiger maakt.
 • Producten delen. Ben je enthousiast over je nieuwe aankoop? Dan kun je jouw product eenvoudig delen via Facebook en Whatsapp!

Mis jij nog iets op onze website of heb je tips of adviezen? Laat het ons weten! Wij zijn altijd nieuwsgierig naar jouw mening.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »