Xiaomi Mi Band 2 - Het perfecte relatiegeschenk

  • Geplaatst op
  • 0
Xiaomi Mi Band 2 - Het perfecte relatiegeschenk

Xiaomi Mi Band 2 – Het perfecte relatiegeschenk!

Het begrip relatiegeschenk is al eeuwenoud. Met een relatiegeschenk verrast of beloont u een hardwerkende collega, een trouwe klant of een potentiële opdrachtgever. Het feit dat het begrip relatiegeschenk al eeuwenoud is, hoeft niet te betekenen dat het geschenk zélf saai, oubollig of zelfs onbruikbaar is. Wat overigens wel een risico is! Een mok of een notitieblok is ‘handig’ maar zit de ontvanger daar nu echt op te wachten? Wij weten het antwoord wel…!

Een Xiaomi Mi Band 2 als relatiegeschenk

Sportiviteit en gezondheid staan voorop bij de Xiaomi Mi Band 2. Dit zijn twee waardevolle begrippen die op de werkvloer ook steeds belangrijker worden. Er zijn steeds meer initiatieven om medewerkers gezond, fit en enthousiast te houden. Een gezonde medewerker is een tevreden medewerker! Als u daar als werkgever aan kan bijdragen, is dat een win-win situatie.

De Xiaomi Fitness Tracker is er een met uitgebreide mogelijkheden: van stappentellingen tot hartslagmetingen, en van app-notificaties tot een real-time overzicht: het maakt medewerkers bewust en zorgt ervoor dat ze de sportschool niet meer uit zijn te slaan. Daarnaast is de prijs natuurlijk onverbeterlijk, ook niet onbelangrijk bij een relatiegeschenk op grote schaal.

Een relatiegeschenk voor op kantoor én op de sportschool

De Xiaomi Mi Band 2 wordt overigens niet alleen gebruikt om voortgang in de sportschool te checken. De fitness tracker is namelijk ook erg handig wanneer er niet wordt gesport. Wat dacht u van de ingebouwde stappenteller en hartslagmetingen? Gezondheid en fitness wordt steeds leuker dankzij de Xiaomi Mi Band 2!                                                                                 

De Mi Band heeft een gewicht van 7 gram, makkelijk te dragen en ook de modieuze sporters vinden de Xiaomi Mi Band 2 een aanwinst; – Daarnaast is het altjid mogelijk om een vervangend bandje voor de Mi Band 2 aan te schaffen om nieuwe kleurcombinaties uit te proberen.

Dankzij de app is de Smartwatch te gebruiken met iPad, iPhone, LG en Samsung smartphones.

Kerstpakket of jubileumgeschenk

De Xiaomi Mi Band is een leuke gadget om te geven en ideaal als cadeau of relatiegeschenk. Het maakt uw personeel actiever. De Xiaomi Mi Band 2 is niet zomaar een leuk onderdeel van uw kerstpakket of jubileumgeschenk – de ontvanger is iets waard, de Xiaomi Mi Band 2!

- De Xiaomi Mi Band 2 is voor beginners én gevorderden 
- Met hartslagmeter en stappenteller
- 30 dagen standby power

- Met duidelijk LED schermpje
- Licht design

Bestel de Xiaomi Mi Band 2 direct online! Op werkdagen vóór 15:00 besteld = de volgende werkdag in huis

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »