Syma drones - Voor ieder een drone te verkrijgen bij TechPunt.nl!

  • Geplaatst op
  • 0
Syma drones - Voor ieder een drone te verkrijgen bij TechPunt.nl!

Uitstekende drones tegen lage prijzen

Syma is al meer dan 10 jaar een innovator op het gebied van hoogwaardige radiografisch bestuurbare drones en quadcopters. Syma staat bekend om de innovatieve en visionaire benadering, zij staan ervoor om de vliegervaring voor kinderen te verbeteren. Dit doen zij middels 'Fantasy, Fun and Inspiration' te bieden in Syma-producten.

Types drones

XiaomiProducts verkoopt de zeer voordelig geprijsde Syma drones. Syma drones zijn er in alle soorten en maten.

  • De leuke en zeer betaalbare helicopter van Syma, de S107G. Voor nog geen 20 euro vlieg je hier al mee rond! Robuuste bouw en gemakkelijk te besturen. Leuke gadget om in je woonkamer uit te proberen. 

  • De opvolger van de populaire X5SW drone: de Syma X5HW WiFi FPV. De X5HW is de meest complete drone van de X5 serie van het bekende merk Syma. Deze X5HW is voorzien van een 720p HD camera en daarnaast uitgerust met de FPV WiFi functie. Ook met de X5HW is het mogelijk om live mee te kijken op je smartphone
  • Dé upgrade van de veelverkochte Syma X5C! De Syma X5SC. Een van de bijzondere functies waar deze drone over beschikt is de ‘One Key Return’ functie. Mocht je het contact tussen de controller en de drone onverhoopt verliezen, dan vliegt de drone automatisch terug naar het beginpunt!

  • De Syma drone met perfecte prijs/kwaliteitverhouding! Wat maakt de Syma X8SC nog meer bijzonder? De drone blijft stil hangen (hovering) en reageert erg vlot op input van de afstandsbediening. De Syma X8SC is eenvoudig te besturen en ook nog eens erg stil, perfect voor binnenshuis vliegen!

  • De laatste versie van X8-reeks, de Syma X8 Pro! Uitgevoerd met zeer veel handige opties als GPS, Hoverfunctie, Return to Home en meer! Voor onder 100 euro is dit de meest uitgebreide drone!

  • De Syma X25 Pro heeft het allemaal: GPS, FPV, Wifi, Follow me en nog veel meer. Deze drone beschikt ook nog over Return to Home, stabiele hoverfunctie. Klik je telefoon in de afstandsbediening en vlieg overal heen! 

Meer weten over de verschillen tussen de Syma Drones? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste drone.

Ben je op zoek naar een Syma accu?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »