Overstap van XiaomiProducts.nl naar Techpunt.nl!

  • Geplaatst op
  • 2
Overstap van XiaomiProducts.nl naar Techpunt.nl!

Zoals je wellicht al is opgevallen zijn wij niet meer te vinden onder www.xiaomiproducts.nl, maar zit je vanaf 21 april 2022 op www.techpunt.nl.

Na ruim 5 jaar te hebben gewerkt onder de domeinnaam XiaomiProducts.nl, hebben wij besloten om over te stappen naar een nieuwe domeinnaam, namelijk: techpunt.nl.

Wij zijn in augustus 2016 begonnen met enkel de Xiaomi-artikelen in onze webshop, waar de domeinnaam www.xiaomiproducts.nl perfect op aansluit. Na een aantal jaren kwamen hier ook andere merken bij, waar www.qcy.nl en www.viofo.nl uit zijn voortgekomen.

Echter breidde het assortiment op www.xiaomiproducts.nl dusdanig uit met andere merken dat de domeinnaam niet meer representatief is voor het grote aanbod aan smart home elektronica dat wij inmiddels hebben.

Daarom hebben wij besloten om een nieuwe domeinnaam te zoeken die beter aansluit bij ons totaalaanbod van smart home artikelen en zijn wij uitgekomen op www.techpunt.nl!

Uiteraard willen wij dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en hebben wij een feestweek van 21 april tot en met 30 april waar je met de kortingscode TECHPUNT 10% korting krijgt op het gehele assortiment!

Nu denkt u vast, wat verandert er voor mij? Bijna niets!

Ons beleid blijft nog precies hetzelfde. Wij willen nog steeds de goedkoopste zijn van Nederland voor al onze producten en voor 20:00u besteld is nog steeds de volgende dag in huis.

Als enige verandert het emailadres waarop wij te bereiken zijn. Vanaf heden is dat [email protected]!

Reacties

  1. Rik Knepper Rik Knepper

    Wens jullie veel succes onder deze nieuwe naam! Snap de move, gezien ook de verkoop van niet xiaomi producten, hoop dat nieuwe klanten die zoeken naar xiaomi producten ook nog bij jullie zullen "landen", want op die manier kwam ik zelf wel bij jullie uit. Hoe dan ook, ik heb in ieder geval mijn eerste bestelling gedaan onder jullie nieuwe naam. Dank voor de korting!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »