De 5 beste accessoires voor de Xiaomi Elektrische step!

  • Geplaatst op
  • 0
De 5 beste accessoires voor de Xiaomi Elektrische step!

De 5 beste accessoires voor de Xiaomi Elektrische step!

De meeste zonnige weken van dit jaar zitten er al op, maar er gaan er uiteraard nog vele volgen. Zo kunnen we lekker op pad tijdens het prachtige weer. Dat kun je te voet doen, maar er gaat niets boven het zoeven over straat op één van de mooie Xiaomi M365 Elektrische steps. Met een actieradius tot 40 km kun je hem behalve voor woon-werk verkeer, ook gebruiken voor een heerlijk dagje uit!

Ondanks dat de Xiaomi M365 stepjes compleet en rijklaar worden geleverd, zijn er een aantal accessoires die het rijplezier naar een nog hoger niveau tillen en haast onmisbaar zijn. Daarom hebben wij de 5 meest populaire M365 accessoires voor jou op een rijtje gezet in deze blog:

  1. Ben je lekker een dagje op pad en wil je jouw step niet onbeheerd achter laten, of berg je hem liever goed ingepakt op? Dan is de Xiaomi M365 (Pro) Draagtas onmisbaar voor jou. Dankzij het lichte gewicht van de tas, kun je hem altijd makkelijk meenemen aan de step zelf. Het gewicht van de step wordt goed verdeeld over de tas, waardoor die dankzij de twee handgrepen aan de bovenkant makkelijk te vervoeren is.

  2. Met de telefoonhouder voor de Xiaomi step, plaats je jouw telefoon op een handige positie op het stuur van de step. Zo hou je de telefoon makkelijk bij je en kun je de route die je wilt afleggen goed in de gaten houden. Dankzij de zachte kussens aan de binnenkant van de telefoonhouder, zal jouw telefoon niet beschadigen!

  3. Met één simpele druk op de knop, jouw M365 step veilig op slot zetten? Dat kan met het Xiaomi remschijfslot. Je zet hem vast aan de remschijf en een ander object in de buurt. Door de hoogwaardige staalkwaliteit voorkom je diefstal en kun je jouw step tijdens een stop rustig wegzetten. Het remschijfslot is verkrijgbaar in een rode en zwarte kleur, welke beide goed bij de step passen.

  4. Sleutels, telefoons, portemonnees en andere accessoires, je kunt ze allemaal kwijt in de opbergtas aan het stuur van jouw stepje. De Xiaomi opbergtas voor de M365 steps blijft stevig vastzitten aan het stuur dankzij de antislipbanden op de achterkant van de tas. Zo worden jouw accessoires niet door elkaar geschud tijdens de rit en berg je alles handig en veilig op.

  5. Thuisgekomen van werk of na een heerlijke middag toeren op de step? Hang hem eenvoudig op aan de Xiaomi M365 Ophangbeugel. Deze is makkelijk en erg stevig te bevestigen aan de muur. Door jouw step hier aan op te hangen, neemt die nog maar weinig ruimte in beslag. Hierdoor kun je hem ook makkelijk kwijt in een kleine woning of schuur.

Deze onmisbare accessoires zijn bij TechPunt te verkrijgen in één compleet en goedkoop pakket! Profiteer nu van maar liefst 25% korting op deze M365 elektrische step accessoires! Koop de bundel hier en geniet optimaal van deze en de komende zomers op jouw nieuwe Xiaomi M365 elektrische step!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.