Neem een kijkje naar de dashcams van 70Mai!

 • Publié le
 • 2
Neem een kijkje naar de dashcams van 70Mai!

Waarom zou je kiezen voor een 70mai Dashcam?

70mai is een merk dat bekend staat om zijn geavanceerde auto-elektronica en slimme dashcams. 70mai is eigenlijk een submerk van Xiaomi, vergelijkbaar met hoe andere submerken zoals Redmi en Poco onder de Xiaomi-paraplu vallen. Het merk werd opgericht in 2016 en heeft sindsdien een sterke positie verworven op het gebied van auto-elektronica en slimme vervoersoplossingen.

Als het gaat om het vastleggen van jouw autoritten, behoren 70Mai dashcams tot de beste op de markt. Met hun geavanceerde functies en betrouwbare prestaties bieden ze een reeks dashcams om aan de specifieke eisen van verschillende bestuurders te voldoen. In dit artikel zullen we de meest populaire 70Mai dashcams introduceren en je helpen bij het kiezen van de ideale dashcam.

70mai 1S

De 70mai 1S is het instapmodel van 70Mai! Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke dashcam met een zeer scherpe prijs. Hij beschikt over een wifi-verbinding waardoor de toegang tot opnames via jouw smartphone erg gemakkelijk is. De dashcam maakt gebruik van loop recording en heeft een parkeermodus voor extra beveiliging. Dankzij de goede beeldkwaliteit, brede kijkhoek en handige functies is deze dashcam een uitstekende keuze. 

70mai A400

De 70mai A400 is perfect voor degenen die een betrouwbare en betaalbare dashcam zoeken. Dit model heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de 70Mai 1S. Zo heeft hij met zijn 1080p-resolutie en een kijkhoek van 145° een stapje voor op het instapmodel. Daarnaast beschikt deze dashcam over een ingebouwde Wi-Fi functie, een parkeermodus, een 2.0 inch display én is het mogelijk om een achteruitkijkcamera aan te sluiten.

70mai A500s

Met de 70mai A500 komen we toch al aan bij een van de high-end opties van 70Mai. Zo beschikt deze dashcam over een ingebouwde GPS, een hogere resolutie van 1944p én een ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) functie. Kortom, een uitstekende keuze! Toch krijg je al deze extra functies voor een relatief lage prijs!

70mai A800s

Voor degenen die streven naar ultieme videokwaliteit, is de 70mai A800s dashcam de juiste optie. Deze dashcam neemt op in verbluffende 4K-resolutie, wat zorgt voor ongeëvenaarde helderheid en scherpte. Met zijn brede kijkhoek van 140°, ADAS-mogelijkheden en een groter display garandeert hij een uitgebreide rijervaring. Dit model is dankzij zijn verbluffende specificaties het flagship model van 70Mai! 

70mai A810 4K

De Xiaomi 70mai A810 4K dashcam zorgt voor haarscherpe beelden in 4K UHD die de veiligheid van elke autorit verhogen. De ongeëvenaarde heldere weergave vervuld door de 8 megapixel Sony IMX678- sensor legt 4 keer zoveel pixels vast als een Full-HD resolutie. Deze dashcam is de opvolger en verbeterde versie van het oude flagship model van 70Mai, namelijk de A800s! 

70mai Omni

Dan zijn we nu aangekomen bij de dashcam die veruit het uniekst is, namelijk de 70mai Dash Cam Omni. Deze dashcam beveiligt dankzij zijn 360° beeldhoek gelijk jouw hele auto! Deze 360° functie is erg bijzonder, 70Mai is namelijk een van de eersten die een dahscam met deze functie op de markt heeft gebracht. Daarnaast heeft deze dashcam meerdere slimme functies, zoals het herkennen van gevaren, een ingebouwd geheugen en een spraakbediening.  

70Mai A200

De 70Mai A200, een van de nieuwste dashcams van 70mai. Dit is de opvolger van de populaire 70Mai Dashcam Lite 2. Zijn scherpe 1080p Full HD opnamekwaliteit en 130° beeldhoek zorgen voor gedetailleerde opnames van alles wat er rondom je voertuig gebeurt. Deze dashcam beschikt over handige functies zoals parkeermodus, loop recording en night vision. Met deze dashcam krijg je echt waar voor je geld!

70Mai M200 

De 70Mai Dash Cam M200 is een ander nieuw model van 70Mai. Dit is de nieuwe versie van de o zo populiare 70Mai 1s. Een van de grote verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger is mogelijkheid om parkeermodus te gebruiken. Daarnaast heeft hij een 1080p Full HD camera en een 130° groothoeklens. Met deze dashcam hou je altijd een oogje in het zuil, en dat alles voor een super mooie prijs! 

 

Hieronder hebben wij een duidelijk overzicht van de meest populaire 70Mai dashcams en hun verschillende functies!

Weet je nog niet zeker of een dashcam wel wat voor jou is? Hieronder hebben wij de voordelen van een dashcam op een rijtje gezet:

 1. Bewijsmateriaal bij ongelukken:
  Een van de belangrijkste voordelen van een dashcam is dat het bewijsmateriaal kan leveren in geval van een verkeersongeval. De camera registreert continu wat er rondom jouw auto gebeurt, waardoor je bewijs hebt in het geval van een ongeluk. Dit kan van onschatbare waarde zijn bij het vaststellen van de schuldvraag en het afhandelen van verzekeringsclaims.

 2. Bescherming tegen vandalisme en diefstal:
  Een dashcam kan ook fungeren als een afschrikmiddel tegen vandalisme en diefstal. Het zichtbaar hebben van een dashcam in je auto kan potentiële daders ontmoedigen, omdat ze weten dat hun acties worden vastgelegd. Ook kunnen de beelden van een dashcam mogelijk waardevol bewijsmateriaal zijn om te helpen bij het identificeren van een dader.

 3. Het voorkomen van verzekeringsfraude:
  Bij veel fraudegevallen veroorzaken bestuurders opzettelijk een ongeval (vaak met een duurdere auto) om de andere partij de schuld te geven. Een dashcam maakt het deze oplichters een stuk moeilijker, omdat er bewijs is van hoe de situatie is verlopen. Met een dashcam kun je dus aantonen dat het niet zo is gegaan als wordt beweerd, wat erg veel geld kan besparen.

 4. Vastleggen van bijzondere gebeurtenissen:
  Een dashcam kan ook handig zijn om bijzondere gebeurtenissen op de weg vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan mooie landschappen, ongewone verkeerssituaties, wilde dieren of grappige voorvallen. Dit kan leiden tot interessante video's of herinneringen die je kunt delen met vrienden en familie.

 5. Verbetering van rijgedrag:
  Het hebben van een dashcam moedigt je aan om bewuster te rijden, omdat je weet dat je acties worden vastgelegd. Dit kan leiden tot een verbetering van je rijgedrag, zoals het respecteren van verkeersregels, het vermijden van agressief rijgedrag en het handhaven van een veilige rijstijl. Hierdoor zul je een stuk veiliger in het verkeer zijn. 

Commentaires

 1. Rico en Berend Van den Brink Rico en Berend Van den Brink

  Op de instagram pagina ziet u elke dag de kortingsactie! Voor de Omni dashcam kunt u het beste wachten tot 18 augustus voor een mooie korting.

 2. Vegito Vegito

  Wat is de actie eigenlijk? Ik zie dat de omni 360 nog hetzelfde prijs is of krijg je maar 2 euro korting?

 3. Rico en Berend Van den Brink Rico en Berend Van den Brink

  Goedendag,

  Hiervoor zouden wij de A500s of de A800s aanbevelen. Dit zijn voor uw doeleinden de beste dashcams van 70Mai. Bij beide dashcams heeft u ook nog de keuze om een achteruitkijkcamera toe te voegen.

 4. John Elbers John Elbers

  Hallo, Ben me aan t verdiepen in dashcam, heb t over bedrijfsbussen dus een kleine cabine 2 stoelen.
  Wat is jullie advies in deze?

 5. Mark Mark

  Ik lees dat op 14 augustus een actieweek komt. Klopt dat?
  Ik wilde nu de dashcam M500 bestellen , maar dan kan ik beter wachten.

  Klopt dat?  Grt. Mark

Laisser un commentaire
* Votre adresse courriel ne sera pas publiée
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »